Tiny Elephant | Magento eCommerce
15330
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15330,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

En funksjonsrik, skalerbar plattform som tilbyr kjøpmenn den ultimate e-handelsløsningen.

Magento er verdens ledende e-handelsplattform, valgt av 1 av 4 nettbutikker og brukt av mer enn 240000 butikker på verdensbasis. Magento er eid av eBay inc.

 

Høy ytelse og skalerbarhet, stor funksjonsrikhet og fleksibilitet, er det som gjør Magento til den markedsledende plattformen for nettbutikker. Funksjoner som avansert markedsførings- og kampanjestyring, søkemotoroptimalisering, og vedlikehold og administrasjon av varekatalog styres intuitivt gjennom Magentos grensesnitt. Den høye graden av fleksibilitet gir ubegrensede muligheter og kan skape den beste handleopplevelsen for dine kunder.

Hvorfor Magento?

Det er mange gode grunner til å velge magento som platform. Her er et lite utvalg.

Kostnad

En av de største fordelene med Magento Community Edition er at det er en gratis plattform. Magento finnes også i Enterprise Edition som har flere funksjoner, og krever en ekstra lisens. I de fleste tilfeller er Community Edition tilstrekkelig i en oppstartsperiode, så kan man gå over til Enterprise Edition ved behov.

Funksjonalitet

Magento har innebygget svært mange funksjoner for å styre og administrere alle aspektene av din butikk. Siden plattformen er bygget på åpen kildekode finnes det også et hav av tilleggsfunksjonalitet laget av tredjepartsleverandører, som kan bidra til å lage skreddersydde løsninger tilpasset dine behov.

Ytelse

Enterpriseutgaven er designet spesielt for høy ytelse i butikker som har mange kunder, varer og transaksjoner. Communityutgaven kan ha noe lavere ytelse, spesielt hvis man legger til veldig mange tilleggsfunksjoner utover de innebygde.

Magento Enterprise?

Begge utgaver er svært funksjonsrike og kan tilpasses de fleste behov. Valget kommer mest an på størrelsen av butikken. Antall kunder, varer og transaksjoner avgjør hvilken versjon som er riktig. Enterpriseutgaven har mer innebygget funksjonalitet, høyere ytelse og flere sikkerhetsmekanismer. Som en grov tommelfingerregel passer Community best for butikker med omsetning under 5 millioner per år.

Magento – en komplett løsning

Magento gir deg full kontroll over utseende og funksjonalitet på siden din, så du kan gi dine kunder en utmerket handleopplevelse.

 

Systemet har innebygget en rekke analytiske muligheter, slik at du har innsikt i hvem dine kunder er, deres handlemønster, og dermed hjelper deg å øke inntekten fra din nettbutikk. Det finnes verktøy for å øke trafikk inn til siden, engasjere kundene dine og bedre konvertering.

 

Magento er designet med SEO i fokus, som gir deg mulighet til å generere søkevennlige URLer, Google sidekart, og all metainformasjon. Dette gjør det lett for dine kunder å finne dine varer på internett.

Fleksibel, skalerbar, allsidig

Magento er basert på åpen kildekode, som gjør at det finnes et svært stort antall tilleggsfunksjoner laget av tredjepartsleverandører. Hvis funksjonaliteten du trenger ikke allerede er innebygget i Magento, er sannsynligheten stor for at den finnes som en utvidelsesmodul fra en tredjepartsleverandør. Dette er med på å gjøre Magento til en svært fleksibel og skalerbar løsning som kan tilpasses de fleste behov.

.

Mobilhandel

Stadig flere bruker mobiltelefon og nettbrett til handle på nett, noe som gjør det essensielt at e-handelsløsninger også er optimalisert for disse enhetene. Magentos funksjonalitet gjør det enkelt for dine kunder å finne, se på og kjøpe varer og tjenester også på mobile enheter.

Vil du vite mer? Vi tar gjerne et uforpliktende møte.