Tiny Elephant | Magento nettbutikk
15283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15283,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Magento nettbutikk

TINY ELEPHANT UTVIKLER SKREDDERSYDDE
E-HANDELSLØSNINGER BASERT PÅ MAGENTO.

Magento er verdens største og raskest voksende e-handelsplatform og er utviklet av eBay inc. Vi hjelper deg med komplette løsninger inkludert design, utvikling, integrasjoner og support, som er optimalt tilpasset dine behov – enten dere er en nystartet virksomhet, en etablert virksomhet som ønsker å selge varer og tjenester på nett, eller allerede har en netthandelsløsning som dere ønsker å fornye.

 

Vi tar totalansvaret for hele prosjektet og sikrer en profesjonell prosjektgjennomføring. I samarbeid med våre kunder har vi fokus på tydelig kommunikasjon og forståelse, slik at vi best mulig forstår kundens behov og kunden deltar aktivt med gjennom hele prosessen.

Les mer om Magento

Vår arbeidsmodell

Arbeidet med å utvikle en ny e-handelsløsning deler vi opp i flere faser.

Innsikt og definering av krav

I denne fasen jobber vi sammen med kunden for å kartlegge hvilke krav som stilles til den nye løsningen, slår fast hva som er potensielle risikofaktorer, og kommer frem til et budsjett for prosjektet. Vi slår fast hvilke eksisterende systemer du har, og kartlegger hvordan disse skal utveksle informasjon med den nye e-handelsløsningen, såkalte integrasjoner. Vi utarbeider også en prosjektplan, som beskriver alle sider av prosjektet og hvordan det skal styres. Her blir vi enige om mål, milepæler og tidsplaner.

  • Kartlegging og High Level Design
  • Use-case/user stories
  • Nødvendige integrasjoner, avhengigheter og sikkerhetsmessige forhold
  • Workshops med kunde
  • Utarbeidelse av komplett teknisk kravspesifikasjon
  • Utarbeidelse av prosjektplan

Innsikt

Design

Design og detaljering

Vi samarbeider med de beste i bransjen innen design av effektive e-handelsløsninger. Sammen med designer og kunde kommer vi frem til wireframes som tar hensyn til de krav som er satt, og som er mest mulig salgsfremmende.

 

Wireframes

Wireframes gir en visuell representasjon av brukeropplevelsen og navigeringen på siden. Når disse er godkjent av deg kan arbeidet fortsette med det endelige designet, og vi starter arbeidet med å implementere designet. ”Pixel-perfect” og kompatibilitet med ulike nettleser/enheter er en selvfølge.

Utvikling og test

I denne fasen konverterer vi designet til en fullt funksjonell løsning med all funksjonalitet som er beskrevet i kravspesifikasjonen. Prosjektet styres etter de mål og milepæler som er satt i prosjektplanen, og vi har et stort fokus på rapportering av progresjon i forhold til tidsplan, slik at du som kunde alltid er oppdatert på hvordan det ligger an.

 

Testing og lansering

Før siden kan lanseres gjennomfører vi grundig testing av all funksjonalitet og alle undersider. Vi oppfordrer også våre kunder til å delta i denne testingen, og vi benytter uavhengige testpanel. Målet er å avdekke alle feil som måtte finnes, slik at disse kan rettes før lansering.

Utvikling

Innhold

Innhold og lansering

Når den nye e-handelsløsningen begynner å ta form, er det på tide å fylle den med innhold. Produkttekster, bilder, CMS-sider, katalogstrukturer og mye mer skal på plass. Her kan du velge selv hvor mye av dette du vil bidra med – vi kan levere alt fra et rammeverk der du selv legger inn alt innhold, til en helt ”nøkkelferdig” løsning der vi ordner alt.

 

innholdsproduksjon

Trenger du hjelp til innholdsproduksjon, har vi samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med dette. Produksjonen av innhold bør gå som et parallelt prosjekt med utvikling av den tekniske løsningen.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte.