Om oss

Tiny Elephant er et lite men hyggelig selskap startet av Svein Økland og Ole Tovsen. Vi er små, men tunge, og vi lytter før vi snakker. Vi tror på å ha stor takhøyde, fordi vi vet at det er sånn man kommer frem til kreative og gode løsninger. Hos oss blir du møtt med en uformell og jovial tone, og vi snakker ikke over hodet på deg med tekniske begreper.

Hva gjør vi

Vi er med deg gjennom hele prosessen med å lage eller fornye din skreddersydde nettbutikk; fra planlegging og design, til implementering, lasering og drift. Og det uten at du trenger å forholde deg til det tekniske.

Hos oss får du mye mer enn en ferdig mal. Vi tilpasser nettbutikken til de produktene du selger, og gir deg nøkterne anbefalinger om blant annet god ROI, integrasjon mot andre systemer (ERP, regnskap, EDI osv.).

En nettbutikk skal gjøre driften din enklere, ikke vanskeligere. Derfor mener vi at automatisering av prosesser er viktig, spesielt når du kommer opp i ordrevolum.

Vi er også opptatt av å finne et balansepunkt mellom å være nyskapende og kostnadseffektive. Din kunnskap om din bransje og produkter, gir sammen med vår erfaring et utgangspunkt for å lage den beste løsningen for din bedrift.

Hvordan vi kan hjelpe deg

Hos oss handler det ikke bare om et pent design (selv om du får det og), men også at alt går på skinner bak kulissene. Av den grunn har vi valgt Magento som plattform for nettbutikkløsninger vi lager for våre kunder.

Høy ytelse, skalerbarhet og stor funksjonalitet gjør Magento til en markedsledende plattform for nettbutikker. Funksjoner som avansert markedsførings- og kampanjestyring, søkemotoroptimalisering, og vedlikehold og administrasjon av varekatalog styres intuitivt med Magento. Med andre ord, får du uendelige muligheter til å skape den beste handleopplevelsen for dine kunder.

Design

En god design handler ikke bare om at en nettbutikk skal se pen ut. Det er en fin balanse mellom det å være nyskapende og brukervennlig: Det skal være gøy å skrolle seg gjennom, samtidig som man raskt skal finne produktene man er interessert i. Det er viktig for at kundene skal komme tilbake om og om igjen.

Vi samarbeider med designerne som er spesialisert på e-handel og skjønner at gode løsninger handler ikke kun om utseende, men også hva som ligger bak. Et nettbutikkdesign omfatter mange elementer, men de vanligste tingene vi gjør er grafisk profil, UX-design, wireframes og webdesign. Du kan stole på at du får et unikt design som er optimalisert for din bedrift.

Integrasjoner

Ingen klarer å drive en bedrift med kun ett system. Derfor er det viktig at flere av dine datasystemer snakker sammen. Det gjelder også selv de minste nettbutikkene. Du trenger ikke en veldig stor økning i omsetning og antall kunder før mange oppgaver blir tunge og tidskrevende.

Derfor sørger vi for at alle nødvendige systemer er fult integrert med Magento slik at du kan bruke din tid på det du kan best. Ting som automatisk ordreoverføring gjør kjedelig regnskap litt enklere, og integrasjon med systemer som Zendesk og Mailchimp gjør deg mer tilgjengelig for dine kunder.

Det er bare noen få eksempler på hva som er mulig. Sammen kan vi finne ut av hva som passer best for din bedrift innenfor det budsjettet du har.

Skreddersøm og funksjonalitet

Som vi nevnte før, er vi ikke så glad i maler. Problemet med en mal er at stort sett så må du tilpasse deg den og ikke omvendt. Det blir ikke god butikk av det. Ulike typer produkter trenger å bli solgt på ulike måter. Derfor sørger vi for at nettbutikken din blir optimalisert for de produktene du selger slik at kjøpsprosessen går raskt og enkelt.

Eksempler på skreddersøm:

  • Produkter som krever en mer avansert konfigurasjon, for eksempel briller med styrke på glass, broderier, produkter som skal lages på bestilling med egenvalgte farger
  • Klær og sko – bilder og video i fokus, vise produktene på modell, «shop the look»
  • Reservedeler – produktvelgere og guider som hjelper kunden å finne rett del
  • Abonnementer og administrasjon av abonnementer.

Drift og vedlikehold

Jobben vår stopper ikke når nettbutikken din er ferdigstilt. Vi sørger også for at den daglige driften går som den skal. Du får raske sider på vår optimaliserte hosting, oppdatering av nettbutikken ved behov og gode avtaler slik at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold og feilretting.

Videreutvikling

Internett er i rask utvikling, og nye spennende tjenester og teknologi dukker opp hele tiden. For at en nettbutikk som skal forbli konkurransedyktig trenger den en stadig videreutvikling. Vi liker å følge med på trendene slik at vi hjelpe deg med å holde i takt med tiden. Sammen kan vi legge en plan, der vi har fokus på videreutvikling som gir deg mest mulig i forhold til ditt budsjett.

Support

Når vi sier at vi er der for deg, mener vi det. Vi tilbyr supportavtaler tilpasset ditt behov med opp til 24/7 tilgjengelighet. Tegner du en supportavtale med oss får du snakke direkte med folk som faktisk kan hjelpe deg og er sertifiserte på Magento. Og du slipper dårlig ventemusikk.