Om oss

Tiny Elephant ble etablert i 2014 og er i dag 11 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Kharkiv, Ukraina.

Vi er i alt syv sivilingeniører, to Magento Solution Spesialists, en designer og en selvlært utvikler med bussertifikat og mastergrad i arkeologi. Til tross for selskapets unge alder har de fleste av oss jobbet med Magento i en årrekke. Tiny Elephant er sertifisert Magento Solution Business partner.

I Tiny Elephant er vi kreative teknologer som tror på brukervennlige løsninger som spiller på lag med produktene du selger.

Vi er opptatt av å bli kjent med deg som kunde og dine produkter. Vi inviterer deg inn som en del av vårt team, gir deg kontaktinformasjon til alle våre ansatte og tilgang til våre systemer. Vi har til og med egne kontorplasser som er til kunder som ønsker å jobbe sammen med oss, både i Norge og i Ukraina. Hos oss blir du møtt med en uformell og jovial tone, og vi snakker ikke over hodet på deg med tekniske begreper.

Vi har valgt å jobbe med Open Source løsninger og tror den beste måten å beholde kunder på, er å holde dem fornøyde. Vi bygger ikke store murer eller krypterer noen av løsningene våre, slik at hvis du ikke skulle være fornøyd så skal det være enkelt å skifte leverandør. Dette er din garanti for at vi står på for deg som kunde.

Hvis du lurer på hva vi kan gjøre for deg og din nettbutikk gjerne ta kontakt.